2016. április 6., szerda

Utazás

Már lassan egy hete, hogy hazajöttünk, de annyira sűrű volt eddig a program, hogy még a képeket sem volt időm letölteni a gépről, nem hogy leülni és leírni az élményeimet. Kivételesen idén repülővel mentünk ki Milánóba, vagyis Bergamoba, mert olyan olcsón sikerült repjegyet venni, hogy így volt az egyszerűbb. Innen visszavonatoztunk Velencébe. Ez a város nagyon nagy kedvencünk, mert mikor a gyerekek kicsik voltak sokat jártunk ide. Vonattal egy éjszaka alatt ki lehet érni Velencébe, ahol egész nap sétáltunk és este mentünk tovább más olaszországi üdülőhelyekre. Mostanában azonban kicsit elhanyagoltuk és már nagyon hiányzott. Mielőtt még bárki bármit gondolna, nekünk a vonatjegy ingyen volt mindig, csak a többit kellett fizetni, de az meg nem volt több, mint itthon a Balatonnál.
Meg kell mondjam, nagyon tetszett, sokat fejlődött, előnyére változott. Tiszta, rendezett, bár még most nem volt szezon, de nem volt túl nagy tömeg sem, nagyon jó helyen laktunk, a boltok mindenhol nyitva voltak, a házakat felújítják, a csatorna forgalma most is nagyon változatos, egyszóval minden rendben vele, szeretnék még sokszor eljönni ide. Igazából egyszer egy évben jöhetnénk, de annyi szép hely van, na és ha nyugdíjas leszek, akkor ugyan időm lesz rá, no de pénzem?
Nincs nagy igényünk, legyen egy kis szoba, tiszta ágynemű, fürdési lehetőség, ennyi. ha még reggeli is van, mint itt, az csak hab a tortán.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése