2016. február 18., csütörtök

Betegszabadság

Annyira unom már, hogy lassan két hete szenvedek, vagy már több is hogy meg vagyok fázva. Hol a torkom fáj, hol a fejem megy szét a náthától, hol az orrom folyik, csak el nem múlik. Hétfőn úgy döntöttem, hogy elég volt, elmegyek az orvoshoz, aki persze ki is írt egyből, de nálunk ez nem ilyen egyszerű. mikor betelefonáltam, csak azt kérték, hogy hétfőn délutánra azért menjek be ügyelni, mert nincs senki, ja meg szerdán is és ne legyek betegállományba, mert akkor jóval kevesebb pénzt kapok, maradjak csak otthon szabadságon, úgyis van bőven.
Na, hát így mennek nálunk a dolgok. Egyébként mindenki beteg, nem csak én, csak én már meguntam. Ma már sokkal jobban voltam és már régóta készültem, hogy elmegyek fürdőbe kicsit úszni, de főleg szaunázni. Én a Lukács fürdőt ismerem, oda jártam kezelésekre így most is oda mentem. nagyon nehezen indultam el, de annyira jól esett, hogy el sem tudom mondani.
Az árak mondjuk kicsit kiakasztottak, de már régen jártam itt, ezért volt kicsit meglepő. 2 órára 2700 forintot kell fizetni és még jó, hogy nekem a 2 óra elég volt. Annyira szeretem ezt a fürdőt, a hangulatát, a környezetet, a vizet, hát ez van, erre áldozni kell.
Délelőtt azért kicsit motoroztunk Benedekkel is, játszótereztünk, vásároltunk. Hihetetlen, hogy bele van szeretve ebbe a kis motorba.
tegnap hallottam a Ridikülben: nézd meg, hogy hogy viselkedik az unokád és megtudod, hogy milyen szülő voltál. Én eddig nagyon boldog vagyok, ha csak kicsit is rajtam múlt, akkor örülök.a virágaim már nagyon érzik a tavaszt, sorra nyílnak az ablakban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése