2016. január 3., vasárnap

2015 Szilveszter

Úgy alakult, hogy az idei évet egy kirándulással zártuk. Már dec.30-án elutaztunk Salgóbányára, a Hotel Salgóban foglaltunk szobát. Ahogy odaértünk, egyből elmentünk sétálni az erdőbe, ahol igen hideg, de nagyon szép napsütés volt. Nagyon jól esett a pesti levegő után egy kis friss, hideg, tiszta levegő, ami jól meg is hozta az étvágyunkat. A szállodában ebéd helyett hurka, kolbász kóstoló volt forralt borral, sült gesztenyével. Nagyon jól esett. D
élután még tettünk egy rövid sétát, de igyekezni kellett, mert hamar sötétedett.
A vacsora után egy 4 tagú cigányzenekar játszott, akik igazán jó hangulatot csináltak, legalábbis nekünk nagyon tetszett. Sokat énekeltünk, elhúzattuk a nótánkat.
Másnap reggeli után egy hosszabb túrát tettünk a Somoskői várhoz, közben megnéztünk egy bányatavat is, összesen mentünk vagy 8,5 kilométert. ma is szépen sütött a nap, de talán még hidegebb volt. Ittunk út közben forralt bort, majd visszasétáltunk a szállodába és pihentünk egy kicsit vacsora előtt.
Nem is gondoltam, hogy ilyen szépen feldíszítik a termet, nagyon szépek voltak az asztalok. mindenki felvette az ünneplő ruháját és kezdődött a szilveszteri buli. A zenekar ma is jó volt, de vagy mi voltunk már fáradtabbak, vagy az előző napi zenekar jobban játszott, de ez már nem tetszett annyira. Táncoltunk azért és nagyon finomakat ettünk, ittunk, éjfélkor koccintottunk az új évre, megnéztük a nagyon szép tűzi játékot és aztán viszonylag hamar, kettő körül elmentünk aludni.
Másnap reggeli után jöttünk haza. Itthon már szállingózott a hó, amiből persze nem lett semmi, pedig reménykedtünk. Remélem, hogy az idei év sem lesz rosszabb, mint az előző volt, sok jó dolgot és sok élményt tartogat még a számunkra és kis családunk számára. Ezt kívánom mindenkinek!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése