2017. április 2., vasárnap

Noszvaj 2

Noszvaj egy nagyon szép kis település a Bükkben, nagyon barátságos emberekkel, utcán mindenki köszön, jó kis kirándulási lehetőségekkel. Mi babakocsival felszerelve nem vállalkozhattunk túl nagy túrákra, de ahhoz képest gyalogoltunk napi több kilométert, mert ahová csak lehetett gyalog mentünk.
Első nap a barlanglakásokat néztük meg, ami az egyik nevezetesség itt. Közel volt a szállásunkhoz és nagyon érdekes látvány volt, még Benedeknek is nagyon tetszett.
Ebédünk nem volt, ezért utána úgy döntöttünk, hogy elsétálunk ebédelni a már jól bevált éttermünkbe. Közben megálltunk egy üdítőre, de elég jól, ki gyalog, ki babakocsiban, ki rollerrel, de eljutottunk a jól megérdemelt ebédig. Most sem kellett csalódnunk benne, mert itt minden finom.
Hazafelé mi még a papával ládáztunk egy kicsit /geocashing/, Beáék pedig hazasétáltak.
Délután pedig irány a medence. Mivel nem volt bent senki, jó sokat úszkáltunk, Benedek megtanult karúszóval úszni és nagyon élvezte, Marci pedig nem akarta megunni a vizet.

Az estét mindig a játszóházban zártuk, ami nagyon jól felszerelt, szuper játékokkal és minden gyerek nagyon élvezte. Benedek kipróbálhatta a futó biciklit, egész ügyes volt vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése