2017. február 13., hétfő

Mozgalmas hétvége

Kicsit sűrű volt a most hét végi program, de nagyon sok  élményben is volt részem. Mivel most volt a születésnapom, én kértem a szombati kirándulást. A Haris Travellel már többször voltunk kirándulni, nagyon jó programokat szerveznek és az évadnyitó kirándulás mindig vacsorával zárul Visegrádon, a Királyi étteremben.
Idén Vác volt az úti cél, ami közel van Pesthez és már jártam ott többször is, de igazán szétnézni még nem volt lehetőségem. Most viszont nagyon sok érdekes helyen jártunk, megnéztük a templomot, a városházát, egy Modern Művészetek Múzeumát, a Sajdik Ferenc múzeumot, voltunk borkóstolón, utaztunk kompon és végül Visegrádon megvacsoráztunk a már megszokott helyen.
Meglepő volt, hogy bár idegeneket ültettek mellénk, de mégis pillanatok alatt megtaláltuk a hangot velük, mert mindannyian nagy utazók, világlátott emberek voltak.
Az ételek pedig most is nagyon finomak és bőségesek voltak. Az idő lehetett volna kicsit melegebb.
Mivel Beától pedig egy belvárosi sétát kaptam ajándékba, ezért vasárnap újból felkerekedtünk, most a pesti belvárost jártuk be, idegenvezetővel és nagyon sok érdekes információt megtudtunk arról a városról, ahol élünk. Itt is csak a hideg volt az egyedüli probléma, amúgy még szívesen sétáltunk volna. Kicsit fárasztó, de jó kis változatos hét vége volt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése