2015. augusztus 30., vasárnap

Újra itthon

Sajnos a nyaralás letelt, bár most elég hosszúra sikeredett, 10 napot töltöttünk a Napos Parton. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki teljes kikapcsolódásra vágyik. Napozás, pihenés, evés-ivás, esti sétálás. Kb. ennyi és mivel mi nem ehhez vagyunk szokva, kicsit furcsa is volt.
Nem mondom, hogy nem volt jó, sőt. Ilyen is kell néha. A tengerpart nagyon jó, a tenger szép, hullámos, homokos, nagyon is megfelelő. Gyerekeseknek is nagyon ideális, volt is rengeteg gyerek. Ja, és olcsó is, a többihez képest. Nagyon sokat nevettünk, sétáltunk, pihentünk. Ez már nagyon hiányzott. Többször is besétáltunk Nesszebárba, ami egy csodálatos kisváros, egy kis ékszerdoboz.


A szálloda szép, a kiszolgálás jó, minden rendben volt vele.Sok programot szerveznek, többek között jeep szafarit, ami számomra nagyon nagy élmény volt, hajókirándulást.
A tengerparton pedig végig bazár van, amit minden este megnéztünk és nem untuk meg.
Azóta már hazajöttünk, most is zajlik az élet, megjöttek Heniék Londonból, így sok közös programot csinálunk a két unokával. Szerencsére az idő jó, se túl meleg, se túl hideg, bár lassan már véget ér a nyár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése