2015. augusztus 3., hétfő

Nyaralás, tenger, napfény

Hú, most látom csak, hogy már milyen régen nem írtam. No nem azért, mert nem lett volna mit, csak az idő. Időből valahogy sosincs elég, pedig nyár van, a teendőim egy része szünetel, és még sincs időm. Hogy lehet ez?
Sok váratlan dolog történt, amire nem készültünk, volt benne jó is és rossz is. Voltunk pihenni egy hétig Velencén Benedekkel, ami nagyon jó volt. Igaz, hogy a nagy melegre esett, de azért túléltük sok pancsolással, hűsöléssel a fa alatt, a strandot inkább elkerültük, túl nagy volt a tömeg.
Most pedig készülődünk, hogy végre elkezdődjön a nyaralás, holnap indulunk Bulgáriába, a Napos partra. Voltunk már ott, legutóbb 5 éve, nagyon jó hely a pihenésre, minden megvan hozzá, napfény, tenger, kiszolgálás, remélem a társaság is jó lesz, nyolcan megyünk, biztos nem fogunk unatkozni.
 Nagyon szeretem a tengert, szinte nem is nyár a nyár nekem, ha nincs a közelben tengerpart. Persze a nagy kedvenc Olaszország, de azért más is szóba jöhet. Mivel idén már voltunk Olaszországban tavasszal, így most be kell érnem a bolgár tengerparttal. Bízom benne, hogy itt is nagyon jó lesz.
A kis ribizlitolvaj

Kukucs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése