2010. április 10., szombat

napló

Most első alkalommal próbálkozom ilyennel, tehát még igen béna vagyok, de majd belejövök egyszer.

6 megjegyzés:

 1. Nehéz napok elé nézünk, mert közeledik az idő, mikor mennénk Henihez Londonba, de nem tudom, hogy lehetséges lesz -e az utazás, mert még mindig nem járnak a repülők. Én pedig már nagyon készülök és izgulok, nem tudom hogy fogom bírni, ha el kell halasztani az utazást.

  VálaszTörlés
 2. A hét végét Velencén töltöttük és a nap nagy részében kertészkedtünk. A legszebb évszak a tavasz, legalábbis nekem.még nincs nagy meleg, de már ki lehet menni reggel a teraszra pizsamában meginni a kávét, ez maga a gyönyör. A kertek is csodaszépek, a fák virágba borulva, a tulipánok még nyílnak, szóval nincs is ennél szebb.

  VálaszTörlés
 3. Megint eltelt egy hét, az idő egyre szebb, a teendők csak szaporodnak, de így a jó, legalább telik az idő. Ez a hét vége is húzós lesz, egy ballagás, esetleg Velence, anyák napja, de majd még kiderül, hogy mi is fér bele.

  VálaszTörlés
 4. Megvolt a ballagás, azóta már egy esküvőn is túljutottunk, most pedig készülünk Londonba, ha az égiek is úgy akarják. Már napok óta rengeteg eső esik, ezért nem annyira szép az idő, de szerencsére túl hideg nincsen. Gondolkodom, hogy milyen ruhát vigyek Londonba, főleg, hogy csak egy csomagot vihetek. Izgi lesz, csak menjen a gép.

  VálaszTörlés
 5. Már június van, hazajöttünk Londonból, azóta is zajlik az élet, most éppen egy temetés közeledik, sajnos, ez nem nagyon hiányzott. Hét végén voltunk Velencén, szép idő volt, talán kicsit túl meleg is, alig lehetett kibírni, de azért jó volt. Szép virágfotókat készítettem.

  VálaszTörlés
 6. Nagyon sok minden történt az elmúlt időben, míg nem tudtam belépni a blogomba, de most már újra itt vagyok. Éppen megjöttünk Velencéről,lassan vége a nyáricsavargásoknak, de azért remélem még vár ebben az évben egy két szép élmény. gyönyörűek a virágaim.

  VálaszTörlés